© 2010 Odderøyas Venner Org.nr: 993 971 219

 Powered by Makeweb 

Odderøyas Venner har vært engasjert i Cruisetrafikken i 2012..

Jon A. Johannessen
Vi forsøkte oss i det stille siste året men i år har vi hatt besøk fra 10 cruiseanløp til Kristiansand.  Nordic Cruise Services spurte om Odderøyas Venner kunne påta seg og servere kaffe og vafler til gjester ombord på to av Cruisebåten til Hollandske Amerikalinje.

Takk til våre trofaste Kafeverter: Grethe og Dag Torgunrud, Ellen Johannessen, Grethe Mjåland og Elin Haugnes som trofast har stillt opp for at våre gjester skulle få oppleve noe av det samme som mange Kristiansandere opplever hver eneste søndag

Bortimot 250 cruisegjester har i løpet av sommeren fått en guidet tur på Odderøya, gjennomført av guider fra Kristiansand.  I tillegg har de fått utfyllende informasjon om Odderøyas historie og litt om Odderøyas Venner fra en av våre egne guider, Jon A. Johannessen.

Vi har fatt mange positive tilbakemeldinger fra Nordic Cruise Services, dere gjeaster har satt pris på både historien om Odderøya og ikke minst kaffe og vafler på  Søndre Batteri.  Vi skiller oss ut på en god måte med et annerledes alternativ til aktivitet for cruisepassasjerer til Kristiansand.

 

[Tilbake]