© 2010 Odderøyas Venner Org.nr: 993 971 219

 Powered by Makeweb 

Leie av lokaler fra Odderøyas Venner - Et tilbud utenom det vanlige

Jon A. Johannessen

Har du en spesiell anledning du ønsker å markere så har vi lokalene til deg.

Forsøk oss på Vaktmannsboligen på Søndre Batteri, Østre Brakke eller Lavvoen på Søndre Strandbatteri.

Hvem kan du kontakte om du ønsker å leie

 Ole Moe, e-post adresse olemoedy@gmail.com på mobiltelefon 916 36 559.

Kontaktskjema finner du på "Kontakt oss" i menyen 


Odderøyas venner har ikke bare kafeen som vi driver hver søndag året rundt.

Flere og flere finner frem til oss enten på Kafeen eller på Østre Brakke i fobindelse med konfirmasjoner, brylluper, fødselsdager eller bare for å komme sammen i et hyggelig lag.   

Vi leier ut både Østre Brakke og Kafeen til slike formål.  Begge steder har en spesiell atmosfære og er godt egnet til selskaper hvor man ønsker en mer uformell tone.

Østre Brakke har kapasitet på opp til 50 personer og har et bedre tilbud hva angår kjøkkenkapasitet og ikke minst service.

Her kan du kjøre til døren med det du trenger til festen din.

Vaktmannsboligen på Søndre Batteri har kapasitet til ca 25 til 30 personer men har begrenset kjøkkenkapasitet.  Her må man i hovedsak regne med å benyttet seg av engangs service og bestikk.  På den annen side så har Søndre Batteri en beliggenhet som man ikke finner make til i hele vår by.

Det er ikke mulig å kjøre helt ut til kafeen. Derfor er man avhengig av å transportere det man skal fortære fra maskinstasjonen og ut til kafeen.

Dette har imidlertid ikke vært noen hindring for de mange fornøide gjester vi har hatt der ute.

Hva koster det å leie hos oss: 

Leieprisen er 2.750 NOK.  I høisesongen fra og med 18. mai til og med 30. juni er prisen 3.000 NOK.  Prisen inkluderer vask av lokalene men det er en forutsetning at de som leier rydder efter seg og gjør lokalene klare til rengjøring før vi kommer. 


 Odderøyas Venner har bygget en ny Lavvo på Søndre Strandbatteri som også kan leies dersom du ønsker et litt annerledes og litt røffere lokale til en noe annerledes sammenkomst.  Prisen er normalt 1.500 NOK for å leie denne men vi er åpen for å diskutere prisen dersom dere ikke er så mange som ønsker å leie.  Normalt inkluderer prisen også at vi sørger for at dere har ved å fyre med.  I Lavvoen kan du greit ta med deg i hvert fall tredve og kanskje ført gjester.

Du kan også få mer komplette informasjoner om disse tre perlene dersom du kontakter Ole Moe

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Odderøya men vi samtidig også gjøre oppmerksom på at de aktuelle lokaler ligger i skjærgårdsparken på Odderøya så vi ber våre gjester om å ta hensyn til dette. 


Interiør fra Kafeen

Interiør fra Østre Brakke


Interiør fra Lavvoen